Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تغییر شیوه آبیاری سنتی به نوین در اراضی نخلستان‌ها گفت: برای اصلاح نخیلات استان بوشهر ۵۰ میلیارد تومان امسال تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، سید جواد ساداتی‌نژاد بعد از ظهر امروز در بازدید از پروژه احداث شبکه آبیاری تحت فشار نخیلات سعدآباد با بیان اینکه استان بوشهر قطب تولید خرما در کشور است اظهار داشت: تولید 165 هزار تن خرما در استان بوشهر نیاز به توسعه زیرساخت‌ها در عرصه صنایع تبدیلی، فرآوری و آبیاری نوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرا 3 پروژه اصلاح آبیاری نخیلات در دشتستان خبر داد و بیان کرد: این پروژه‌ها با اعتبار 247 میلیارد تومان در شهرستان دشتستان در حال اجرا است که با تکمیل آن تحول مهم و عظیمی در این شهرستان ایجاد می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرا طرح آبیاری نوین در نخلستان‌های دشتستان خاطر نشان کرد: تغییر شیوه آبیاری از سنتی و غرق‌آبی به نوین و دانش‌بنیان در دستور کار قرار دارد و امسال بخشی از ین پروژه‌ها افتتاح می‌شود.

اجرای طرح آبیاری نوین در اراضی نخلستان استان بوشهر در چه مرحله‌ای است؟بزرگترین طرح آبیاری نوین باغات کشور در قالب طرح نخلستان در استان بوشهر اجرا شددومین تولید‌کننده خرمای کشور در آستانه نابودی/ 7هزار هکتار از نخلستان‌های خوزستان به آفت چوب‌‌خوار دچار شدند

ساداتی‌نژاد شهرستان دشتستان را قطب کشاورزی و منطقه‌ای مستعد و محور توسعه استان بوشهر دانست و گفت: برای اصلاح نخیلات استان بوشهر 50 میلیارد تومان امسال تخصیص یافته است.

وی بازسازی نخیلات را امری مهم و ضروری دانست و گفت: باید با بازسازی نخیلات بتوانیم جایگاه سوم جهان در تولید خرما را حفظ و ارتقا داده شود.

انتهای پیام/190/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان استان بوشهر آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در اولین نشست کارگروه بحران و پدافند زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بهداشت را خط مقدم سلامت مردم دانست و اظهار داشت: طبق برآوردهای ما و اقدامات صورت‌گرفته، حدود ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان از طریق فاضلاب آبیاری می‌شود که این کار می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند.

وی بیان داشت: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی لرستان نظارت است که با همکاری محیط‌زیست باید مخاطرات زیست‌محیطی استان را رصد کنند و جهاد کشاورزی هم وظیفه دارد که متخلفین را به مراجع ذی‌صلاح معرفی کند تا از آبیاری مزارع از طریق فاضلاب، جلوگیری شود، زیرا هدف تولید محصولات کشاورزی سالم است تا سلامت مردم تضمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، علاوه بر مشکلات میکروبی، وجود پسماندها، آلوده‌شدن آب‌وخاک توسط سموم و وجود فلزات سنگین در محصولات کشاورزی، از جمله گوجه فرهنگی، هویج و دیگر محصولات کشاورزی را جز مخاطراتی دانست که سلامت مردم را تهدید می‌کند.

کد خبر 6100432

دیگر خبرها

  • حضور بدون مانع سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی
  • معیشت مردم باید تامین باشد
  • لزوم همکاری وزارت نیرو با جهاد کشاورزی برای قطع برق چاه‌ها
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود