Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@17:06:39 GMT

نیمی از مخزن سد رئیسعلی دلواری دشتستان پر است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۴۲۲۰

نیمی از مخزن سد رئیسعلی دلواری دشتستان پر است

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی محمدی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر گفت: اکنون (یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹) حجم آب موجود در مخزن سد رئیسعلی دلواری معادل ۳۴۰ میلیون مترمکعب است.

او افزود: بارندگی‌های به نسبت مناسب در فصل پاییز و زمستان موجب آبگیری ۱۷۱ میلیون مترمکعبی این سد در سال آبی کنونی (مهر ۹۸ تا مهر ۹۹) شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی بیان کرد: در ابتدای سال آبی کنونی( اول مهر ۹۸) حدود ۲۴۲ میلیون مترمکعب آب در مخزن سد رئیسعلی دلواری  ثبت شده بود.

او ادامه داد: همچنین در این مدت  ۷۳ میلیون مترمکعب آب برای تامین نیاز‌های بخش کشاورزی و زیست محیطی رودخانه و تالاب حله از سد رهاسازی شد که این میزان برای آبیاری نخلستان‌های شبکه آبیاری آبپخش و بخشی از نخلستان‌های زیرپوشش ایستگاه پمپاژ کُلُل صرف شد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر عنوان کرد: تا کنون آبیاری تکمیلی زمین‌های زراعی شبکه‌های آبیاری آبپخش و حاشیه رودخانه حله به  پایان رسیده و اکنون کشت‌های زراعی در شبکه آبیاری شبانکاره در حال آبیاری است.

محمدی با اشاره به اینکه اکنون ۵۰ درصد مخزن سد رئیسعلی دلواری پر است، گفت: با این آبگیری، آب مورد نیاز بخش‌های کشاورزی و محیط زیست اراضی پایاب این سد در تابستان امسال، با درجه اطمینان قابل قبولی تامین می‌شود.

او با اشاره به کارهای صورت گرفته برای افزایش میزان بهره وری آب در بخش کشاورزی تاکید کرد: با توجه به اینکه عمده آبِ مورد نیاز نخلستان‌های زیر پوشش شبکه‌های آبیاری سد، مربوط به تابستان و  روزهای گرم سال است، از کشاورزان و باغ‌داران می‌خواهیم مصرف آب را طبق الگوی تعیین شده مدیریت کنند.

سد رئیسعلی دلواری در بخش شبانکاره دشتستان قرار دارد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد مخزنی دریاچه سد سد رئیسعلی دلواری دشتستان آبگیری سد مخزن سد رئیسعلی دلواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان از تقاضای تولید سالانه یک میلیون اصله نهال صنوبر در این استان خبر داد.

اسفندیار خزایی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در حاشیه بازدید از نهالستان موقت منابع طبیعی شهرستان بهار، اظهار کرد: در رابطه با طرح مردمی «کاشت یک میلیارد درخت»، سهمیه هر یک از شهرستان‌ها سالانه تولید ۲۰۰ هزار نهال بوده که تاکنون در این رابطه در نهالستان موقت شهرستان بهار ۸۰ هزار اصله نهال از گونه‌های صنوبر، زبان گنجشک، بادام و بید کشت شده است.

وی با اشاره به پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت شهرستان بهار طی سال‌جاری افزود: آبیاری این نهالستان به صورت آبیاری تحت فشار بوده و برای اینکه عملیات مبارزه با علف‌های هرز انجام شود قلمه‌های صنوبر زیر لایه‌های پلاستیکی کشت شده و زنده‌مانی خوبی دارند و تاکنون ۱۰ سانتی‌متر رشد داشته‌اند.

خزایی با بیان اینکه بارندگی‌های اخیر کمک کرده که این نهالستان آبیاری چندانی نداشته باشد، گفت: در بحث طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تلاش داریم از همه عرصه‌ها برای تولید نهال استفاده داشته باشیم‌.

وی یادآور شد: سهمیه استان همدان در طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت، تعداد ۱۲ میلیون اصله نهال طی چهار سال بوده که باید در این رابطه در استان همدان سالانه سه میلیون اصله نهال تولید کنیم.

خزایی تصریح کرد: تاکنون استان همدان دو میلیون و ۶۰۰ هزار اصله نهال تولید داشته که باید این تولید سالانه به سه میلیون اصله برسد تا بتوانیم در پاییز امسال این نهال‌ها را برای کشت انتقال دهیم.

وی گفت: نهال صنوبر خاستگاه مردمی بسیاری دارد که اگر تولید داشته باشیم به علت مشارکتی بودن آن تحویل مردم می‌دهیم ضمن اینکه در نگهداری صنوبر نیاز به اعتبار دولتی نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با بالا رفتن از پله فشار خون را کاهش دهید!
  • عکسی با حضور نیمی از موجودی خاص ترین بمب افکن جهان!
  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار