Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر با اشاره به اجرای طرح نخلستان در ۱۷۰ هکتار اراضی آب پخش دشتستان گفت: طرح نخلستان در ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از نخلستانهای بخش سعدآباد دشتستان به‌زودی اجرایی می‌شود. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،عبدالکریم گراوند بعدازظهر امروز درآیین افتتاح نخسین نمایشگاه و جشنواره خرما در بوشهر با اشاره به اینکه تولید این محصول یکی از ظرفیت‌های استان بوشهر است اظهار داشت: استان بوشهر در بخش کشاورزی از ظرفیت‌های مهمی برخوردار است که تولیدد خرما و محصولات صنایع دستی از جمله ظرفیت استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعداز ظرفیت آبزی پروری حوزه خرما دومین ظرفیت ارزشمند استان بوشهر محسوب میشود گفت: محصول خرما باید با بسته بندی با کیفیت، جذاب و بازار پسند به معرض فروش گذاشته شود.

استاندار بوشهر با اشاره به برداشت 150 هزار تن خرما از نخلستان‌های استان  بوشهر گفت: این میزان خرما  از شش میلیون اصله نخل تولید شده که این میزان تولید استان  را به عنوان یکی از قطب‌های تولید خرما در کشور معرفی کرده است.

گراوند با بیان اینکه برای بازاریابی خرما در بازارهای داخلی جا برای کار زیاد است  افزود: در صورت شناسایی این ظرفیت میتوان بخش عمدهای از مشکلات فروش این محصول را برطرف کند.

وی بیان کرد: برپایی نمایشگاه و جشنواره خرما و صنایع وابسته در بوشهر میتواند آغازی برای ارتقا صنعت خرمای کشور با بهرهگیری از شیوههای نوین و پیشرفته دنیا باشد.

گراوند با اشاره به اجرای طرح نخلستان در شهرستان دشتستان استان بوشهر اظهار داشت: سال گذشته این طرح در170 هکتار از اراضی این شهرستان اجرا شد و به‌زودی این طرح در 2 هزار و 400 هکتار از نخلستانهای بخش سعدآباد دشتستان اجرایی میشود.

وی گفت: در نخلستانهای آبپخش نیز باید ساز و کار لازم برای اجرای طرح نخلستان و بکارگیری شیوههای نوین آبیاری فراهم شود.

استاندار بوشهر افزود: تولید پایدار منوط به بهرهگیری از شیوههای نوین است که این مهم در استان بوشهر با اجرای طرح نخلستان بطور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی خرما و صنایع وابسته از 22 تا 24 آبان در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی بوشهر دایر است. 

انتهای پیام/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها