Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@10:29:57 GMT

حجم آبیاری نخلستان دشتستان ۳۰ درصد کاهش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۵۱۶۷۱

حجم آبیاری نخلستان دشتستان ۳۰ درصد کاهش می‌یابد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر با اشاره به اینکه هر سال نخیلات دشتستان سه دور آبیاری می‌شوند گفت: حجم آبیاری نخلستان‌های دشتستان در مناطق آب‌پخش، کلل و سعدآباد ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، شاهپور رجایی ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت تامین آب سد رئیسعلی دشتستان با بیان اینکه بارش باران یکی از منابع مهم تامین آب کشاورزی استان بوشهر است اظهار داشت: یکی از عمده‌ترین مصرف کنندگان آب در استان بوشهر در بخش کشاورزی است که این بخش بسیار متاثر از بارندگی‌ها بویژه در فصل پاییز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه میزان بارش نقش مهمی در تامین آب کشاورزی به ویژه نخلستان‌ها دارد افزود: در صورت عدم و یا کاهش بارش‌ها در این فصل و یا تاخیر در آن، به تعداد دفعات بیشتر دور آبیاری و افزایش فشار روی منابع آبی منجر می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهربه دیگر پیامدهای ناشی از کمبود بارندگی اشاره و خاطر نشان کرد: در صورت عدم بارش، علاوه بر برداشت مازادی که از منابع آب صورت می‌گیرد سفره‌های زیرزمینی استان بوشهر تهدید می‌شود.

رجائی اعمال مدیریت ریسک را یکی از مهمترین راهکارها در راستای مدیریت منابع آب استان دانست و تصریح کرد: همزمان با پیش بینی فشار روی منابع آبی، از افزایش سطح زیر کشت باید جلوگیری شود از طرفی الگوی کشت باید طوری طراحی و اجرا شود که در ابتدای فصل نیاز به آبیاری کمتری باشد.

وی با بیان اینکه غالب کشت پاییزه استان بوشهر گوجه فرنگی است افزود: با توجه به نیاز این محصول به آب، تنها راهکار کاهش مازاد برداشت و کمتر کردن فشار روی منابع آب زیرزمینی جلوگیری از توسعه زیرکشت آن است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر از خشکیده شدن رودخانه اهرم خبرداد و افزود: در بخش آب سطحی استان بوشهر دارای وضعیتی مشابهی است، که در این عرصه رودخانه اهرم که تامین کننده شبکه آبیاری اهرم بوده، بطور کامل خشکیده شده است.

رجائی با بیان اینکه سالانه اراضی کشاورزی سه دور آبیاری می‌‌شوند گفت: هر دور 35 میلیون متر مکعب آب در اراضی کشاورزی توزیع می‌شود که در دور سوم حجم آبیاری نخلستان دشتستان 30 درصد کاهش می‌یابد و 25 میلیون متر مکعب آب توزیع می‌شود.

وی به وضعیت شبکه‌های آبیاری و زهکشی دشتستان پرداخت و اظهار داشت: با توجه به ذخیره 138 میلیون متر مکعبی سد رئیسعلی دلواری و امکان برداشت 58 میلیون متر مکعب آب از این سد وجود دارد حجم آبیاری نخلستان‌های دشتستان در مناطق آب‌پخش، کلل و سعدآباد در دور سوم آبیاری 30 درصد کاهش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر بیان کرد: این تصمیم کارشناسی به سبب کاهش چشمگیر بارندگی و به تبع آن کاهش آبگیری سد رئیسعلی دلواری اتخاذ شده است.

رجائی تاکید کرد: بطور کلی کاهش در بخش تولید آب شرب، کمبود و یا کاهش نیست، ضمن اینکه مردم و کشاورزان به رعایت الگوی صحیح و مصرف بهینه آب و پرهیز از اسراف دعوت می‌شود.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن و سایر ارکان دولت و دستگاه‌های اجرایی، با اجرای این طرح زمینه‌های بروز التهابات در بخش مسکن کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی خضریان با اشاره به تأیید نهایی طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها از سوی شورای نگهبان که از سال گذشته در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود اظهار کرد: اجرای صحیح این قانون می‌تواند به ایجاد ثبات در بخش مسکن و رفع بخشی از مشکلات در این بخش کمک شایانی کند.

خضریان با بیان اینکه بیش از دو سال است که به عنوان طراح این طرح با همکاری کمیسیون عمران مجلس، وزارت راه و شهرسازی، مرکز پژوهش‌های مجلس و دیگر کارشناسان حوزه مسکن برای به سرانجام رساندن این قانون تلاش شده است، افزود: این قانون ابزارها و اختیارات مناسبی را جهت تنظیم‌گری بخش مسکن در اختیار دولت قرار داده و به تبع آن بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه مسکن، زمین و اجاره را برطرف می‌نماید.

طراح طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها در ادامه بخشی از کارکردهای این طرح را تشریح نمود و افزود: ایجاد سازوکارهای لازم برای تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان کشور جهت شناسایی خانه‌های خالی و ایجاد زمینه‌های لازم برای برنامه‌ریزی در این بخش با استفاده از اطلاعات این سامانه یکی از کارکردهای این قانون است. همچنین در این قانون سازوکار لازم جهت کمک به شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و هزینه کرد بخشی از منابع اخذ شده از محل مالیات بر خانه‌های خالی برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت مسکن ارزان قیمت برای خانواده‌های کم‌درآمد، پیش بینی شده است.

به گفته این نماینده مجلس، پیش بینی ضمانت‌ها و مشوق‌های لازم جهت ثبت تمامی قراردادها اعم از اجاره و خرید و فروش در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و اخذ کد رهگیری برای رصد بهتر بازار مسکن و اجاره از دیگر مواردی است که در این قانون به آن توجه جدی شده است. همچنین در این قانون ضمن پیش بینی حمایت‌های لازم از موجران در صورت افزایش طول دوره قرارداد اجاره یا اجاره واحدهای مسکونی به مستأجران کم درآمد دارای بیش از سه فرزند، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال‌های آتی با لحاظ تورم عمومی نیز برای حمایت از مستأجران لحاظ شده است.

خضریان ساماندهی مشاورین املاک و سکوهای ثبت آگهی را از دیگر ویژگی‌های این قانون دانست و اظهار کرد: با اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها، امید می‌رود زمینه بروز مشکلات ایجاد شده در بازار مسکن و اجاره از ناحیه برخی از مشاورین املاک و سکوهای ثبت آگهی املاک مرتفع گردد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه‌های مبادله در بازار مسکن، ساماندهی اراضی بایر در محدوده شهرها از طریق اخذ مالیات از این اراضی، منع فروش واحدهای حمایتی نهضت ملی مسکن و مسکن مهر تا قبل از تکمیل و ساماندهی معاملات این واحدها در سامانه وزارت راه و شهرسازی از دیگر ویژگی‌های این طرح است.

این نماینده در پایان اظهار کرد: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن و سایر ارکان دولت و دستگاه‌های اجرایی، با اجرای این طرح زمینه‌های بروز التهابات در بخش مسکن کاهش یابد و بخش مسکن از ثبات بهتری برخوردار گردد.

کد خبر 751488

دیگر خبرها

  • دمای اصفهان تا ۵ درجه کاهش می‌یابد
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است